Toppmöte på hemmaplan!

Publicerad: 2023-10-27
Det är tabelltvåan och tabelltrean som gör upp i Hägglunds Arena på fredagskvällen, när vi - MoDo Hockey - gästas av Linköping HC. Matchen har nedsläpp 18.00. Varmt välkommen!

ROSA BANDET

Dagens match är, precis som herrlagets möte med Färjestad var på torsdagen, en hyllning till kampen mot bröstcancer, och Hägglunds Arena kommer att lysa upp i rosa.

Vi slår ett extra slag för Bröstcancerföreningen i Örnsköldsvik, en stödförening för människor som har drabbats av bröstcancer, anhöriga och alla som på något sätt vill stötta kampen.

Ge ditt stöd till föreningen genom att skänka en slant via Swish, till nummer 123 389 89 62.

När du köper biljett till någon av matcherna har du också möjlighet att lägga till donationer på antingen 10, 20 eller 50 kronor.

TRÄNARTANKAR

Jared Cipparone:

– Förra helgen var stark, med tanke på hur vi vann matcherna på olika sätt. Vi måste fortsätta på den inslagna vägen denna helg. LHC har varit i bra form på sistone och är alldeles bakom oss i tabellen, vilket gör detta till en väldigt intressant match.

– För oss så är det viktigt att vi vi sköter oss och att vi inte faller in i deras sätt att spela. Gör vi det så dikterar vi villkoren. Utfallet i offensiv zon har varit lite upp och ner hittills för oss, så det kommer att vara viktigt i den delen i dag. Samt att vi bygger självförtroende i powerplay från Leksandsmatchen.

Mot Leksand avslutade MoDo med två raka mål i powerplay, sedan gästerna dragit på sig ett matchstraff efter en ful tackling på Adela Sapovalivova. Tjeckiskan tvingades kliva av men är redo för spel igen.

– Hon hade väldig tur med tanke på hur mycket värre det kunde ha gått i den situationen, säger Cipparone.

SÅ SER DU MATCHEN

Du ser den givetvis bäst på plats, precis som alltid, och du kan förboka din plats redan nu här på modohockey.se. Kan du inte vara på plats men vill följa matchen på distans så sänds den i TV4 Play.

STÖTTA UNGDOMSHOCKEYN VIA SUPPORTERN

Vårt klassiska 50/50-lotteri har bytt skepnad till denna säsong. Numera är vi med i Svenska Spels Supportern, där du precis som tidigare har möjlighet att köpa spel och bli ensam vinnare av en pott. Supportern gäller både för hemmamatcher och bortamatcher i SDHL och SHL.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

GÅ PÅ IS MED LAGET

På söndag möter vi Djurgården, också det på hemmaplan, och efteråt kommer det att finnas möjlighet för alla unga tjejer att gå på is tillsammans med vårt SDHL-lag! Alla tjejer 6-15 år har också fritt inträde till matchen.

Läs mer på denna länk.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist