Seger i Dalarna!

Publicerad: 2024-02-16
Segerregnet fortsätter falla över MoDo efter segern mot Leksand

Leksand får tidigt in i första perioden spela powerplay och kan då styra in ledningspucken bakom Andrea Brändli. MoDo tar sig in i matchen mer och mer och kvitterar även genom Taylor House efter 6.58 spelade. Likaläge står sig perioden ut, skottstatistiken i första 13-10

I den andra perioden är det fortfarande MoDo som har kommandot och kan efter 4.34 göra 1-2 genom en styrning från Ebba Hedqvist. MoDo har ett bra tryck i Leksands zon och det ser länge ut att vara närmare 1-3 än 2-2 men Leksand lyckas tjuva åt sig ett mål och vi har åter likaläge i matchen. MoDo fortsätter med ett högt tryck och kan genom Mira Hallin göra 2-3. Skotten i andra perioden 5-13

Tredje perioden bjuder på ungefär samma som den andra med ett högt tryck från MoDo, men Leksand lägger in en sista växel i slutet av perioden för att kunna kvittera. Med ungefär en minut kvar plockar Leksand även ut målvakten och tar vid nästa avblåsning timeout. MoDo lyckas stå emot Leksands anstormning och vinner matchen! Skottstatistik i tredje perioden 9-9, totalt 27-32.

Nästa match spelas redan imorgon borta mot Brynäs, ni ser matchen som vanligt på TV4 Play