En otroligt fin start på kvällen men tyvärr inget lyckosamt resultat

Publicerad: 2024-02-03
Tusen tack alla som var med oss denna kväll!

Tidigt in i första perioden lyckas Färjestad ta ledningen redan efter en minut spelade och gör sedan även 0-2 efter 9.07. Då väljer MoDo att byta målvakt och sätta in Lassi Lehtinen mellan stolparna istället. 0-2 står sig hela perioden och skotten efter första landade på 5-11.

I den andra perioden lyckas MoDo etablera ett bra tryck som gör att Färjestad tar timeout. Det blir inga riktigt farliga målchanser och inte heller mål från något av lagen i den andra perioden. Skotten efter två perioder 7-10.

Delar av den andra men främst den tredje perioden skapar mycket känslor på läktarplats som inte höll med domarna på isen. MoDo ådrog sig två utvisningar vilket gav Färjestad chansen att utöka sin ledning vilket det gör både en och två gånger. Färjestad rider vidare på vågen och matchen slutar till sist 0-6.