Snart dags för slutspel!

Publicerad: 2024-02-19
Andraplatsen i serien var säkrad redan med två omgångar kvar och vi är superladdade för ett spännande slutspel.

SDHL har en omgång kvar att spela och redan på fredag 23/2 inleds kvartsfinalerna. MoDo kommer möta det lag som hamnar på en sjunde plats i tabellen och inleder med bortamatch för att sedan spela hemma i Hägglunds söndag 25/2 kl 12.00 och måndag 26/2 kl 18.00. Därefter spelas eventuell fjärde match borta på onsdag 28/2 och eventuell femte match hemma fredag 1/3.

Efter kvartsfinalerna är spelade går vi över till semifinal som även dem spelas bäst av fem. I vårt fall om vi kommer till semifinal spelar vi borta måndag 4/3 och eventuellt söndag 10/3 samt hemmamatcher onsdag 6/3, fredag 8/3 och ev tisdag 12/3.

Finalerna spelas även dem bäst av fem där det högst rankade laget har hemmafördel, finalerna spelas utifrån det högst rankade laget B-H-H-B-H. Det högst rankade laget inleder alltså alltid med en bortamatch för att sedan ha två hemmamatcher efter varandra innan eventuell fjärde och femte match ska avgöra vilka som vinner SM-guld säsongen 23/24.

Vi kommer släppa biljetterna till slutspelet inom kort och vi hoppas få se många MoDoiter sluta upp och hjälpa laget på vägen till SM-guld!

Ert stöd på läktaren gör skillnad, så ta chansen att se Sveriges högsta damhockeyliga – du upplever den bäst på plats i Hägglunds.