Markus Näslunds förtjänstfana ska hissas i Hägglunds Arena

Publicerad: 2024-01-31
På lördag ska Markus Näslunds förtjänstfana upp i taket på Hägglunds Arena. Det kommer bli en fantastisk kväll tillsammans där vi inleder med en ceremoni med hyllning och därefter fortsätter vi med match mot Färjestad.

Kom i tid

För att vara säker på att hinna ta del av hela hyllningen vill vi påminna om att komma i extra god tid, redan kl 16.00. Sedvanligt kommer visitering av samtliga besökare ske och då det förväntas bli mycket folk tidigt under kvällen är det av stor vikt att du kommer i tid för att inte missa något.

Merch och matchtröjor

Vi kommer sälja speciella t-shirts på temat i shoppen och i första periodpaus kommer MoDos uppvärmningströjor (signerad av Markus Näslund) finnas till försäljning. Dessa kommer endast säljas på plats i arenan och det är först till kvarn som gäller, endast en tröja per person/köp, ingen förbokning eller beställning kan ske. 

Vad händer mer i arenan?

Efterfest i entréhallen med Riff Raff Ruff fram till 01.00. Alla med matchbiljett som är över 18 år är välkomna.

Hockeybussarna – ändrade tider!

Tänk på att hockeybussarna kommer starta 30 minuter tidigare än vanligt just för denna kväll. Se tider i tabellen nedan.  

HOCKEYBUSSARNA

KRAMFORS RC2 tim 40 min
Bollstabruk Busstationen2 tim 30 min
NylandStrandvägen2 tim 20 min
Lugnvik Kiosken2 tim 05 min
Ullånger, OK/Q81 tim 45 min
Docksta, ICA1 tim 35 min
Bjästa, Busstationen1 tim 20 min
Svedjeholmen, Orinken (Brogatan)1 tim 5 min
Hörnett-rondellen1 tim 3 min
Brux1 tim 2 min
.
SOLLEFTEÅ RC     2 tim 30 min
Grillom, väg 3352 tim 15 min
Sidensjö, k:a/Bron1 tim 40 min
Gärdal, väg 3351 tim 15 min
Överhörnäs, Hörnäsvägen1 tim 10 min
Själevad, Översjäla/Qstar1 tim 5 min
Gullänget, Björnavägen 1 tim 2 min
.
HÄRNÖSAND RC 2 tim 30 min
Älandsbro, Centrum2 tim 20 min
Pärleporten2 tim 8 min
Hornöberget, hpl E42 tim 5 min
Grätabacken1 tim 58 min
Ullånger, OK/Q81 tim 50 min
Docksta, ICA1 tim 40 min
Bjästa, Busstation1 tim 25 min

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig några som helst väskor in i arenan, efter beslut från Polismyndigheten. Läs mer om detta här. Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning.

KLÄ DIG I RÖTT

Tillsammans vill vi skapa ett rött hav på läktarplats, så ta på dig det rödaste och finaste du har - förslagsvis en matchtröja - och slut upp tillsammans med alla andra MoDoiter!

DIGITALT MATCHPROGRAM

Vårt matchprogram är helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online från förmiddagen på matchdagen. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen.

VAR MED PÅ NYA DIGITALA 50/50-LOTTEN 

Ta chansen och var med och tävla om potten i Supportern hos Svenska Spel! Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort tidigare – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång. 

Läs mer här 

Registrera dig hos Svenska Spel 

Direktlänk till Supportern