Frustrerande förlust på hemmaplan

Publicerad: 2023-11-28
Det saknades lycka i offensiven när vi tog oss an Växjö Lakers på tisdagskvällen. Gästerna åkte hem med samtliga tre poäng.

Det saknades på intet sätt lägen för MoDo Hockey att ta kommandot i tisdagens drabbning i Hägglunds Arena, men en vass målvakt i bortalaget plus oskärpa i hemmalaget gjorde att det kommandot uteblev.

Tyvärr gick också Växjö vinnande ur striden, trots att vi vann skotten med 34–17 och var med i matchen långt in i tredje perioden.

Erik Walli Walterholm blev enda målskytt för MoDo Hockey denna afton när han skickade in 1–2 i tredje perioden. I jakten på en kvittering ryckte dessvärre Växjö ifrån.

Nu siktar vi in oss på tre poäng borta mot Linköping på torsdag istället. Närmast väntar två matcher på annan ort, först mot LHC och sedan mot Rögle på lördag.