Sexpoängsmatch i Östergötland

Publicerad: 2023-11-30
Ännu en match med viktiga poäng står på spel på torsdagskvällen, då vi i Omgång 21 tar oss an Linköping på bortaplan.

Tar vi en titt i tabellen är det alldeles uppenbart att vi har en så kallad sexpoängsmatch framför oss. Vi parkerar för närvarande på tionde plats i SHL, med Linköping som närmaste lag framför oss. Upp till LHC har vi tre poäng, så en seger under ordinarie matchtid skulle innebära att vi är ikapp.

Kvällens match är den första av två på en roadtrip denna vecka och på lördag gör vi upp med ytterligare ett lag i vår absoluta närhet, Rögle, som vi står på samma poäng som inför torsdagen.

LÄGET I LAGET

Mikael Ruohomaa var borta i tisdags och vilar även denna match. Därtill föll Danny O'Regan bort med en skadekänning mot Växjö och även han blir borta mot Linköping. Däremot har vi valt att kalla tillbaka Theo Jacobsson som ju varit på lån till Västervik i HockeyAllsvenskan. Theo spelar i kvällens match.

OMGÅNG 21

Hela kvällens omgång i SHL tillägnas Börje Salming och kampen mot ALS. SHL, SDHL, HockeyAllsvenskan och HockeyEttan har tillsammans gått ihop för att uppmärksama fighten mot ALS. Bland annat har DU möjlighet att gå med i Team Börje, där du kan stötta med 21 kronor i månaden och få ta del av nyheter och erbjudanden. Läs mer här.

SÅ SER DU MATCHEN

Matchen sänds som vanligt i TV4 Play.

Obs! Just nu finns ett särskilt erbjudande för dig som supporter, som kommer oss som klubb till gagn. 

Du får rabatt på ett nytt abonnemang (449 kronor per månad istället för ordinarie pris 549 kr) på TV4 Play+ Sport Total när du tecknar för 12 månader  och samtidigt stöttar du MoDo Hockey med 350 kronor. 

Ta del av erbjudandet här på vår kampanjsida!

STÖTTA UNGDOMSHOCKEYN VIA SUPPORTERN

Vårt klassiska 50/50-lotteri har bytt skepnad till denna säsong. Numera är vi med i Svenska Spels Supportern, där du precis som tidigare har möjlighet att köpa spel och bli ensam vinnare av en pott. Supportern gäller både för hemmamatcher och bortamatcher i SDHL och SHL.

Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist