Skön seger i hemmapremiären!

Publicerad: 2024-09-26
Säsongens första trepoängare är bärgad och den bärgades på hemmaplan, i Hägglunds Arena, då Malmö Redhawks besegrades med 5-1.

MoDo Hockey inledde matchen väldigt starkt, i ett högt tempo, och fick också offensiv utdelning. Johan Södergran nätade efter ett snyggt samspel med Sam Vigneault och Mattias Norlinder, Lukas Jasek stänkte in 2-0 i slottet och 3-0 forcerade Alexander True in efter ett snyggt anfall.

Andra perioden var långt ifrån lika bra, men trots det så kunde vi utöka vår ledning med ytterligare två mål. Johan Södergran höll sig framme än en gång när han tryckte in 4-0 efter en tilltrasslad situation runt Malmökassen och 5-0 sköt Måns Carlsson.

Där och då var matchen i princip avgjord och i slutänden blev det 5-1 sedan Malmö lyckats tröstmåla i tredje perioden.

MATCHFAKTA

EFTERSNACK

Se Eftersnack på vår Youtube-kanal. Jonas Holmström, Johan Södergran och Mattias Norlinder gästade sändningen och gav sin syn på segern.