Familjedag och fritt inträde 21/1!

Publicerad: 2024-01-18
Sidensjö Sparbank bjuder alla besökare på inträdet denna match i Sveriges högsta hockeyliga för damer. Vi kommer även ha familjedag roliga aktiviteter för hela familjen.

Skriv in 21/1 i kalendern för då är det familjedag i Hägglunds Arena! Vi kommer ha roliga aktiviteter i entréhallen för hela familjen, restaurangerna serverar buffé med pannkakor och hamburgare men inte nog med det – Sidensjö Sparbank bjuder alla besökare på inträdet denna match. 

Vi tycker detta är ett ypperligt tillfälle att lyfta damlaget och få fler att upptäcka hur fantastiskt spännande och roligt det är att gå på hockey

vd Göran Arnmark

 MoDos damlag ligger i skrivande stund tvåa i SDHL och är nu inne i slutspurten innan slutspelet drar igång 

Damhockey fortsätter växa i popularitet världen över. Inte minst såg vi en fantastisk ökning i intresset i Sverige efter U18 Dam-VM som spelades i Östersund ifjol där flera av MoDos spelare representerade Tre Kronor som tog silver.  

För oss är det viktigt att det finns verksamhet även för flickor och damer och därför är det en självklarhet att vi stöttar MoDo Hockey. En viktig del i vår sparbanks verksamhet är stödet till den lokala samhällsnyttan. Därför känns det gott i sparbankshjärtat att kunna bidra till att fler barnfamiljer kan gå och se dessa duktiga hockeyspelare och samtidigt få en trevlig stund tillsammans. Vi hoppas att många tar till vara på denna möjlighet och att det blir en riktig publikfest

vd Göran Arnmark



Boka dina biljetter gratis här 


Njut av god mat till matchen - boka bord här