Poänglöst trots målrik match

Publicerad: 2024-03-07
Båda lagen fick jubla flertalet gånger men Leksand ryckte ifrån i tredje perioden och vinner matchen.

Det var ett riktigt målkalas i Tegera Arena denna afton och ett väldigt rörligt och stundvis rörigt spel åt båda håll. I den första perioden görs hela fem mål där Riley Woods inleder målskyttet för kvällen och efter Leksands kvittering kan Kyle Topping återta ledningen innan Leksand kan göra 2-2 och 3-2 innan perioden är till ända. I den andra perioden ser Mikkel Aagaard till att det åter är likaläge i matchen men Leksand återtar ledningen och ställningen är 4-3 inför den tredje perioden. I den tredje perioden kan Leksand utöka till 5-3 och sätter till slut in en puck i öppen kasse innan matchen är slut.

Nu vänder vi hemåt för mycket viktig drabbning på lördag då Malmö gästar oss i Hägglunds. Har du inte köpt biljett än är det hög tid, endast hemmastå finns kvar.