"Vi känner att vi har mer att ge"

Publicerad: 2024-03-18
Lina Ljungbloms tankar inför morgondagens match

Hur är känslan i laget?

-          Känslan i laget är bra även om det gått som de gått. Vi vet själva att vi inte spelat på vår högsta nivå så vi känner att vi har mer att ge.

Tyvärr förlust i andra finalmatchen då Luleå gör två snabba mål efter er reducering till 2-1 - hur vill du sammanfatta matchen?

-          Vi gör generellt sett en bättre match än första matchen. Men vår första period är inte bra, igen. Det känns som att vi är väldigt avvaktande och väntar på hur Luleå kommer spela istället för att själva ta kommando i matchen. Men jag tycker att de stunder när vi spelar bra så är vi bättre än Luleå. Vi måste bara göra det i 60 min.

Ni har bevisat att ni kan hålla jämna steg med Luleå spelmässigt - Vad behöver ni göra för att kunna vinna den tredje finalmatchen?

-       Vi måste sluta tänka så mycket. Vi spelar som bäst när vi har nere axlarna och bara kör. Så att gå ut med ett självförtroende, tävla i varenda situation och spela för laget.

Vad talar för att det blir en fjärde match hemma i Hägglunds på fredag?

-          Jag tror att får vi bara till tankesättet att vi inte är klara på något sätt och att vi bestämmer oss för det så kommer vi spela en 4:e match på hemmaplan. Jag vet att både jag och laget känner är att vi är långt ifrån nöjda.