100 mål och extrapoängen följer med hem!

Publicerad: 2024-01-13
Inför ett i stort sätt fullsatt Be-Ge Center lyckades MoDo knipa åt sig två poäng och Mikkel Aagaard dundrar in sitt 100:ade mål i förlängningen.

I den första perioden gör Oskarshamn 1-0 efter 7.02 spelade men efter 12.25 kvitterar ingen mindre än Pontus Näsén vilket ger MoDo energi som också resulterar i1-2 av Sampo Ranta. Resultatet står sig perioden ut, skottstatistiken i första 9-6.
I början av den andra perioden för MoDo spelet till stor del och gör även 1-3 genom Riley Woods. Därefter kommer Oskarshamn in i matchen mer och mer och gör två mål på mindre än två minuter och vi har därmed likaläge. Skotten i andra 10-6
Tredje perioden innehåller en del känslor och några vassa chanser men inget av lagen lyckas sätta den avgörande pucken och förlängning väntar. Skottstatistik i tredje: 7-15
Det såg länge ut att bli ett straffavgörande men då, med endast 28 sekunder kvar, kliver Mikkel Aagaard fram och sätter sitt 100:ade mål!