Inför lördagens familjedag och match i SHL

Publicerad: 2023-10-13
Vi har en fantastisk lördag att se fram emot, med en proppfull Hägglunds Arena och både SHL-hockey och aktiviteter runt omkring. Varmt välkomna från klockan 13.00!

Nedsläpp för matchen MoDo–Örebro i SHL är klockan 15.15 men redan 13 öppnar vi alltså upp portarna till vår arena och bjuder in till en härlig familjedag. Det blir roliga aktiviteter med McDonald's i entréhallen, möjlighet att spela NHL24 samt servering av bland annat tacobuffé i våra restauranger.

Sittplats är slutsåld sedan en tid tillbaka men det finns fortfarande, i skrivande stund, platser kvar på hemmastå. Lägg beslag på någon av de sista platserna här!

 

ÄT OCH DRICK GOTT PÅ PLATS

Det finns fortfarande möjlighet att boka bord i Guldbaren (på entréplan) och Time Out (plan 4). I restaurang Victory finns det dessutom drop-in i mån av plats.

Boka plats i Guldbaren

Boka plats i Time Out

 

EXTRA SÄKERHET

På grund av det rådande säkerhetsläget i samhället har MoDo Hockey, och svensk ishockey i stort, vidtagit ett antal åtgärder för att skapa trygga evenemang. Bland annat kommer visitering av alla åskådare att ske i samband med varje match. Det är heller inte tillåtet att ta med sig större väskor in i arenan.

Av denna anledning är det också klokt att vara ute i god tid, för att undvika onödig köbildning. Kommer många tätt inpå nedsläpp finns risken att somliga missar början av matchen, och det vill vi ju givetvis inte.

 

KLÄ ER I RÖTT

Det är matchdag, vilket innebär att vi vill att du ska synas i våra färger! Ska du till arenan? Klä dig i rött och var med och skapa ett rött hav på läktarplats! Sitter du hemma eller någon annanstans och ser matchen? Klä dig i rött och håll MoDo-fanan högt!

 

VILJANS VACKRA NAMN

Innan matchen blir det en favorit i repris – "Viljans vackra namn". Ni minns väl hur magisk stämning vi skapade tillsammans med den sången i premiären och slutet av förra säsongen? Nu gör vi det igen.

Uppmaningen från klacken lyder kort och gott: Ställ er upp om ni kan, håll upp era halsdukar och sjung med! Texten kommer att synas på mediakuben.

FANS CORNER

Efter matchen blir det Fans Corner, med möjlighet att träffa spelare från MoDo Hockey. I vanliga fall brukar vi ha detta i entréhallen men eftersom det väntas väldigt mycket folk kommer det denna gången att vara Fans Corner i Locker Room på plan 2. Spelarna tar sig dit så fort som möjligt efter avslutad match.

 

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Precis som förra säsongen har vi en satsning på fritt inträde för ungdomar (födda 2008 eller senare), som är medlemmar i MoDo Hockey och supporterföreningen Lumberjacks. Biljetterna lämnas ut i biljettluckan på matchdagen (från två timmar innan nedsläpp) i mån av plats. Dessutom kan alla hockeyungdomar med Cardskipper ta del av samma erbjudande mot uppvisande av sitt klubbmedlemskap. 

På följande länkar kan ni lösa medlemskap i klubben och supporterklubben:

MoDo Hockey

Lumberjacks

   

DIGITALT MATCHPROGRAM

Denna säsong är vårt matchprogram helt digitalt och ni hittar det på modo.matchprogram.online. Utöver laguppställningar hittar ni där intervjuer, krönika och annan matnyttig info om matchen. Det kommer inte att finnas några fysiska matchprogram i arenan så se till att bokmärk det digitala!

 

50/50 BLIR SUPPORTERN

50/50-lotteriet kommer i ny skepnad denna säsong och är helt digitalt. Nytt är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. Du kan vinna – och MoDo hockeys ungdomsverksamhet vinner varje gång.

Läs mer här

Registrera dig hos Svenska Spel

Direktlänk till Supportern

 

TA HOCKEYBUSSEN TILL MATCH

Res enkelt och klimatsmart med likasinnade - ta hockeybussen till Hägglunds Arena! 

Bussarna går från samtliga kommuner i Ångermanland till varje hemmamatch i SHL denna säsong. 

Mer info och tidtabeller hittar ni på denna länk.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist