Storseger med 6-1 mot SDE

Publicerad: 2024-01-26
Det blev en övertygande seger i Enebybergs ishall denna afton

Det tog 17 minuter och 26 sekunder innan MoDo kunde sätta in ledningspucken genom Taylor House. 0-1 var också ställningen efter 20 spelade minuter. Skotten efter första landade till SDEs favör 14-12.

I den andra perioden började MoDo gasa på och gör, 0-2 genom Mira Hallin, 0-3 via ett läckert avslut av Mariam El-Mahmadi, 0-4 slår Linnea Andersson in och innan mittperioden är över hinner även Ebba Hedqvist sätta in en puck och ställningen är nu 0-5, skotten speglar också det övertag MoDo skapar med 9-17.

Inför den tredje perioden byter SDE målvakt för att försöka täppa till bakåt och väcka laget, när MoDo ådrar sig en utvisning öppnar det upp för en reduceringspuck till 1-5. Men Ebba Hedqvist kliver fram även i den tredje perioden och gör 1-6 vilket också blir slutresultatet i matchen.

Andrea Brändli i målet landar på 96,77% i räddningsprocent.

Ny match på söndag då vi tar oss an AIK på bortaplan, ni ser den matchen på TV4 play.