Familjedag och Rosa Bandet-match

Publicerad: 2024-10-20
Efter fredagens dramatiska seger mot Frölunda, där MoDo tog hem två viktiga poäng efter straffläggning, riktas nu all uppmärksamhet mot dagens match mot HV71.

Denna match blir extra speciell eftersom det är Familjedag i Hägglunds Arena! Med matchstart kl. 12.00 och biljetter från endast 30 kr bjuder vi in hela familjen till en dag fylld av glädje, gemenskap och självklart – spännande hockey.

MoDo har inlett säsongen starkt och byggt vidare på förra säsongens framgångar. Vi har sett ett lag som kämpar för varandra och som lever på sin starka lagmoral, vilket backen och tillika kaptenen Ebba Berglund underströk när vi pratade med henne i fredags. Ebba betonade vikten av arbetsmoral och samhörighet, något som verkligen syns på isen.

– Vi har ett väldigt talangfullt lag, men det som gör oss framgångsrika är att vi jobbar hårt och för varandra, säger hon.

Söndagens match mot HV71 blir en viktig utmaning där MoDo kommer att fortsätta på den inslagna vägen. Efter fredagens rysare vill laget bygga vidare på sitt starka spel och bjuda publiken på ytterligare en prestation fylld med energi och vilja. Förutom själva matchen väntar en rad roliga aktiviteter för hela familjen under familjedagen – en perfekt chans att uppleva hockeyfesten tillsammans!

MoDo ser fram emot att återigen få spela inför hemmapubliken och det starka stödet från fansen är en avgörande faktor för laget.

– Att få spela framför våra fans i Hägglunds betyder allt för oss, säger Ebba Berglund.

Så ta med familjen, heja fram våra damer och njut av en dag fylld av hockey och festligheter! Matchstart är kl. 12.00 på söndag och biljetter finns fortfarande kvar. Vi ses i Hägglunds Arena!

Berglund-quote-16x9

Massor med aktiviteter i Hägglunds!

Rosa Bandet-satsningen fortsätter på söndagen då vi avrundar veckan med ännu en kamp i SDHL. Nedsläpp sker klockan 12.00 och arenan öppnar 11.00. Dagen till ära har vi familjedag i Hägglunds Arena och roliga aktiviteter i entréhallen!

- Ansiktsmålning

- TV-spel

- Tävlingar

- Humlan är på plats och delar ut godis

- City Games är på plats med roliga aktiviteter

- Restaurang Victory har öppet och serverar pannkakor, lasagne och sprödbakad fisk

- Efteråt har vi skridskodisco och välkomnar barn ut på isen tillsammans med vårt damlag!

Kommunikation Maria Paulsson