Din hälsa – vårt mål: MoDos insamling till kampen mot bröstcancer!

Publicerad: 2024-10-03
Var med och hjälp oss i kampen mot bröstcancer! Under oktober månad har vi en insamling där vi samlar in pengar för varje gjort MoDo-mål i SDHL och SHL.

Oktober månad är här och det är en månad som är viktig på många sätt – inte minst för Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer. MoDo Hockey vill dra sitt strå till stacken och har därför startat en insamling, där representationslagens målproduktion bidrar till att höja summan som kommer in.

Om du deltar går du med på att skänka fem kronor per gjort MoDo-mål under oktober månad. Totalt rör det sig om 20 matcher i SDHL och SHL som ligger till grund för insamlingen.

Samtliga spelare i både dam- och herrlaget har redan aviserat att de kommer att vara med på insamlingen och givetvis har de också för avsikt att göra så många mål som möjligt under månadens lopp och vinna matcher.

Pengarna samlar vi in när månaden är slut och allting går oavkortat till Bröstcancerföreningen Örnsköldsvik.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

SÅ DELTAR DU

Anmäl ditt deltagande snabbt och enkelt via vårt formulär som du hittar på denna länk.

RÄKNEEXEMPEL

Ponera att våra representationslag båda snittar 3 mål per match i SDHL och SHL under oktober månad. Då blir det totalt 60 mål och därmed 300 (60x5) kronor i bidrag från alla som deltar i insamlingen.

ROSA MATCHER OCH TRÖJOR

Den 19 och 20 oktober kulminerar vår insamling i samband med hemmamatcherna mot Skellefteå (SHL) och HV71 (SDHL). Arenan kommer att gå i ett rosa tema och båda våra representationslag kommer också att spela matcherna i rosa matchtröjor. Tröjorna ska sedan auktioneras ut på Tradera och allt överskott tillfaller vår insamling.

OM BRÖSTCANCERFÖRENINGEN ÖRNSKÖLDSVIK

Bröstcancerföreningen Örnsköldsvik är en stödförening för Dig som drabbats av bröstcancer och Dina anhöriga eller till Dig som vill stödja oss.

Ingn skall behöva vara ensam med sin bröstcancer. Vi vet mycket väl av egen erfarenhet att undersöknings och behandlingsperioden är pressande och jobbig.

Syftet med föreningen är främst att ställa upp för varandra. Vi träffas för information, föreläsningar, utflykter, trivsam samvaro, vattengymnastik med mera.

Läs mer om föreningen och deras arbete här.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist