Förlust i dagens match

Publicerad: 2024-02-22
Skellefteå tar med sig alla poäng och vi får ladda om för nästa drabbning.

MoDo tar ledningen i matchen efter mål av Erik Walli Walterholm, pucken studsar fram och letar sig till slut in bakom mållinjen. Skellefteå kvitterar ungefär två minuter efter och gör även 1-2 knappa minuten efter. Skellefteå har mer puckinnehav och vinner även skotten 4-11.

I den andra perioden utökar Skellefteå till 1-3 innan Mikkel Aagaard kan reducera och skapa lite nerv i matchen. Men Skellefteå gör både 2-4 och 2-5 innan perioden nått sitt slut. Även den andra perioden är det spelmässigt övertag för Skellefteå trots många fina MoDo-chanser, bland annat två ramträffar. Skotten efter andra perioden 5-11.

MoDo reducerar till 3-5 vilket ger lite energi men Skellefteå är effektiva i sitt försvar och MoDo får inte till de där riktigt farliga lägena. Skellefteå gör både 3-6 och 3-7 innan matchen är slut och vi går lottlösa från dagens match. Skotten i tredje perioden 6-10, totalt i matchen 15-32.

Nu laddar vi om för nya tag på lördag då vi möter Linköping på bortaplan.