Hockeybussar till alla matcher i SHL!

Publicerad: 2023-08-25
Glada nyheter: Även säsongen 2023/2024 kommer det att gå Hockeybussar från runt om distriktet till Hägglunds Arena. Res klimatsmart med likasinnade och se våra matcher i SHL på plats!

Vi är glada över att även kommande säsong kunna ha ett samarbete med Byberg & Nordin som möjliggör Hockeybussarna till vårt herrlags matcher, som ju numera innebär SHL.

Nytt för denna säsong är att Kramforsturen, som var något begränsad förra säsongen, nu går till alla matcher precis som turerna från Härnösand och Sollefteå.

– Vi laddar för en rolig säsong i serien där MoDo hör hemma. Även vi tar steget upp detta år och går från samtliga tre orter till varje match. Vi erbjuder därmed fler möjligheten att ladda upp tillsammans och samtidigt resa klimatsmart, säger Jens Byberg, affärschef hos Byberg & Nordin.

Byberg & Nordin har dessutom infört ett säsongskort som går att köpa fram till och med den 14 oktober. Har du säsongskort i Hägglunds Arena? Säkra ett säsongskort på bussen också och ha både resa och matchbiljetter klara för hela säsongen, redan på förhand!

– Fantastiskt kul att vi har fått till ett samarbete med Byberg & Nordin även denna säsong. Redan innan nedsläpp har vi sett att intresset ökat för att se våra matcher på plats, inte minst har säsongskortsförsäljningen gått riktigt bra, och vi hoppas att många nu tar chansen att resa klimatsmart ihop med andra MoDoiter till våra matcher, säger MoDo Hockeys vd Johan Widebro.

För komplett tidtabell och prislista – besök vår sida för Hockeybussarna här.

Säsongskortet bokar du direkt på Byberg & Nordins hemsida.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist