Publikinformation inför MoDo-Timrå

Publicerad: 2023-09-08
Det vankas länsderby och ett genrep för MoDo Hockey inför det som komma skall i SHL. Här följer matnyttig information för dig som ska besöka Högslätten i Härnösand och se matchen som startar 18.00.

En intervju med Sam Vigneault, som fyllde 28 år på torsdagen, finner ni i MoDo Channel Premium på denna länk.

Arrangören, Team Härnösand, låter hälsa följande inför matchen:

Vi hoppas att detta ska bli en rolig tillställning för alla, vuxna som barn, och därför finns det lite regler som du som besökare måste följa. Besökare kan komma att visiteras och medhavda väskor kommer kontrolleras (lämna helst väskan hemma).

Du får inte ha med dig:

  • Alkohol eller andra droger
  • Vapen eller andra farliga föremål, som exempelvis laserpekare.
  • Mat, dryck, godis, snacks
  • Det är inte tillåtet att inneha eller använda så kallad vuvuzela (lepata), pyrotekniska varor eller brandfarliga vätskor på arenan.

Hålltider:

  • 16:30 Insläppet öppnar
  • 17:20 Uppvärmning på is
  • 18:00 Matchstart

Kiosk och grill:

Det kommer finnas 3 stycken kiosker samt grill utomhus med hamburgare och korv. Endast betalning med Swish. Då det kommer vara mycket folk på Högslätten och det kan bli lite trångt så rekommenderar vi att handla i kioskerna när ni går in.

Ståplats:

Det finns två ståplatssektioner i arenan, det är fritt att stå vart man vill men för gemenskapens skull så är den bortre läktaren avsedd för MoDo-supportrar och den närmsta för Timrå-supportrar.

Biljetter: 

Biljetterna till evenemanget är slutsålda. Du ska ha fått din biljett på e-post av Tickster. Skulle du sakna din biljett kontaktar du Tickster. Kom ihåg att ta med din biljett (antingen digitalt i telefonen eller en utskrift).

Kom i tid:

Det kommer vara mycket folk som ska in i arenan, så kom i tid. Utanför finns det souvenirshopper från MoDo och Timrå, ansiktsmålning och lite annat roligt.

Uppsnack och After hockey:

  • First Hotel och HK Kök & Bar kommer köra uppsnack från kl 15 med representanter från båda lagen och tacobuffé. Efter matchen kör de "After hockey" med mat och trubadur.
  • Engströms kör “After Derby”. Låt matchtröjan sitta kvar och fortsätt hockeyfesten med DJ Mathilda. Vill man äta så får man 15% på maten vid uppvisad matchbiljett. Boka bord på engstromsfooddeli.com

Buss:

För er som vill ta en matbit på stan innan så kommer Svanbergs kommer köra en hockeybuss med start från Clock som plockar upp folk på First Hotel och busshållsplatsen vid rådhuset. Första turen går kl 17:00 och sträckan körs 3 gånger. Resan kostar 40 kr t/r och betalas på bussen.

Parkering:

För att säkerställa framkomlighet för blåljuspersonal så kommer parkeringen att skötas av parkeringspersonal och en serviceavgift tas ut på 20 kr / per (betalning med Swish).

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist