Första nederlaget på hemmaplan

Publicerad: 2023-10-03
Tisdagens möte med Leksand i Hägglunds Arena slutade dessvärre med säsongens första förlust på hemmaplan.

Masarna vann matchen med 4-0 (det sista målet gjordes i tom bur( och även om resultatet kanske inte speglade matchbilden hundra procent var det en match där MoDo inte kom upp till någon vidare nivå sett till prestationen.

Framför allt var inledningen inget vidare, vilket skottstatistiken 4-14 i första perioden vittnar om, och även om det inte blev något mål förrän sent i andra perioden hade hemmalaget ingen vidare grund att stå på från starten och framåt.

Efter en intensiv tid med matcher väntar nu ett litet uppehåll från spel på torsdag, och MoDo är tillbaka på hemmaplan igen på lördag när Frölunda gästar och vi dukar upp med Oktoberfest.